Bent u op zoek naar een Sinterklaas die er niet alleen professioneel uitziet maar het bezoek ook op een leuke manier invult? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze personages dragen kwalitatief hoogwaardige kleding en zijn professioneel gegrimeerd. Hierdoor zijn ze bijna niet van de landelijk bekende personages te onderscheiden.

Wenst u een professionele invulling van het Sinterklaasfeest van bijvoorbeeld uw bedrijf, winkelcentrum, school of buurtvereniging?

Van alleen een bezoek van de Sint en zijn Pieten tot een volledig verzorgde show inclusief voorprogramma, al uw wensen zijn bespreekbaar en onze mogelijkheden zijn groot.

 

 

 

 

Zo kunnen wij het voorprogramma laten verzorgen door ons met een gezellige Clown die de kinderen en hun ouders alvast opwarmt voor het bezoek van Sinterklaas?

Om het geheel compleet te maken kunnen wij op verzoek een klein presentje of snoepzak voor u verzorgen.

Kortom, u geeft ons uw wensen door en wij zorgen dat u een fantastisch Sinterklaasfeest zult beleven!

Sinterklaas en Piet 1 uur in uw bedrijf €275 – Complete Sintshow vanaf € 995,- !

Sinterklaas met kind - december-entertainment.nl

Sintshow Tussen 1,5 en 2 uur geheel compleet

Bedrijven, instelling, etc.

Bedrijven kunnen het hele jaar door boeken en daarbij bieden wij een compleet voorprogramma met de komst van Sinterklaas en zijn Pieten van in totaal van om en nabij 1.45 uur. Intocht, theater, verdere wensen op aanvraag.

Bedrijven om en nabij 1.45 uur compleet met voorprogramma € 995,- ex btw . Inclusief strooigoed.  1 uur Sinterklaas met Piet op bezoek bij uw bedrijf  €275,-.

boeken voor bedrijven gehele jaar mogelijk en voor particulieren vanaf oktober

Bij ons krijgt u altijd de enige échte Sinterklaas van de foto en dus de Sinterklaas van de intocht Lelystad, zie foto’s.

Particulier

Particulier zijn wij echter alleen telefonisch te boeken vanaf oktober. De minimale afname is een half uur a €70. Voor verdere particuliere prijzen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Op e-mail wordt niet gereageerd.

Bedrijven kunnen zowel telefonisch alsmede via het contactformulier een offerte bij ons opvragen