Bent u op zoek naar een Sinterklaas die er niet alleen professioneel uitziet maar het bezoek ook op een leuke manier invult? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze personages dragen kwalitatief hoogwaardige kleding en zijn professioneel gegrimeerd. Hierdoor zijn ze bijna niet van de landelijk bekende personages te onderscheiden.

Wenst u een professionele invulling van het Sinterklaasfeest van bijvoorbeeld uw bedrijf, winkelcentrum, school of buurtvereniging?

Van alleen een bezoek van de Sint en zijn Pieten tot een volledig verzorgde show inclusief voorprogramma, al uw wensen zijn bespreekbaar en onze mogelijkheden zijn groot.

 

 

 

 

Zo kunnen wij het voorprogramma laten verzorgen door een professionele kinder-DJ Of heeft u misschien liever een gezellige Clown die de kinderen en hun ouders alvast opwarmt voor het bezoek van Sinterklaas?

Om het geheel compleet te maken kunnen wij op verzoek een klein presentje of snoepzak voor u verzorgen.

Kortom, u geeft ons uw wensen door en wij zorgen dat u een fantastisch Sinterklaasfeest zult beleven!

Complete Sintshow vanaf € 995,- !

Sintshow tussen 1,5 en 2 uur geheel compleet

Bedrijven om en nabij 1.45 uur compleet met voorprogramma vanaf € 895,- ex btw . Inclusief strooigoed

Intocht, theater, verdere wensen op aanvraag.

Bij ons krijgt u altijd de Sinterklaas van de foto en dus de Sinterklaas van de intocht Lelystad. 

Bedrijven, instelling, etc.

Bedrijven kunnen het hele jaar door boeken en daarbij bieden wij een compleet voorprogramma met de komst van Sinterklaas en zijn Pieten van in totaal van om en nabij 1.45 uur.

Bedrijven om en nabij 1.45 uur compleet met voorprogramma vanaf € 895,- ex btw . Inclusief strooigoed.

Dit doen wij met onze vaste partner kinder DJ Blijwin waarmee wij een complete, sprankelende , interactieve, spetterende show neerzetten voor elk bedrijf !

boeken voor bedrijven gehele jaar mogelijk en particulier vanaf oktober

Particulier

Particulier zijn wij echter alleen telefonisch te boeken vanaf oktober. De minimale afname is een half uur. (inclusief verrassing voor uw kinderen) Voor verdere particuliere prijzen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Op e-mail wordt niet gereageerd.

Bedrijven kunnen zowel telefonisch alsmede via het contactformulier een offerte bij ons opvragen