Ons nieuwste item…..het Moederdag , Valentijn of Bruiloft hart !

Moederdag / Valentijn / Huwelijk / Surpriseparty heeft natuurlijk alles met liefde te maken.  U geeft dat natuurlijk al genoeg aan uw dierbare,

…maar wij helpen u graag daar een handje verder mee !

 

 

Fantastisch in uw winkelcentrum, of op uw bedrijf, bruiloft, feest, of welke gelegeheid dan ook is ons levende wandelend  hart met of zonder verlichting, muziek, presentatie en natuurlijk ons 3D liefdes decor waarbij uw gasten op de foto kunnen, en ook nog gelijk mee kunnen krijgen (optioneel).

Wij delen hartjes uit en vermaken uw winkelende publiek met onze “humoristische” presentator.  Ook kunnen wij het item aanvullen met onze lakei die alle moeders in de watten legt met zijn liefdevolle aandacht

WIJ ZIJN UNIEK IN NEDERLAND, omdat niemand ons entertainment niveau kan aanbieden !  Daarbij is dit unieke hart alleen bij ons te verkrijgen.

Bent u nieuwsgierig geworden?………contact ons via het vrijblijvende offerteformulier hieronder en u krijgt alle informatie met de daarbij behorende prijs van ons, die u zeker niet tegen zal vallen.

Bent u nieuwsgierig geworden?

………contact ons via het vrijblijvende offerteformulier hieronder en u krijgt alle informatie met de daarbij behorende prijs van ons, die u zeker niet tegen zal vallen.