Paas Decor

Ons Paas decor is ideaal in uw winkelcentrum, op uw bedrijf, braderie of eigelijk op iedere locatie.

Uiteraard is dit decor inclusief 1 of 2 Paashazen (2e optioneel) , presentatie, verlichting, eventueel 1 of 2 verklede gastdames (2e optioneel)  voor uitdeel mogelijkheden, bellenblaas, muziek, etc

Prijs is vanaf € 650,00  (exclusief btw en eventueel extra reiskosten)  voor ongeveer 4 uur

Kerstman

Ons kerst decor is een ware publiekstrekker en is vanzelfsprekend inclusief de kerstman (zoals op de foto) , alle toebehoren, muziek ,verlichting, 1 of 2 kerstmeisjes (2e optioneel)

U krijgt dan ook de mooiste kerstman en kerstmeisjes van Nederland.  Uitdelen van lekkers behoort tot de mogelijkheden. (optioneel) Prijs voor ongeveer 4 á 5 uur is vanaf € 695,00 exclusief btw en eventueel extra reiskosten.

Zonder decor vanaf € 395,- exclusief btw en extra reiskosten.

Sinterklaas

Onze Sinterklaas en pieten  zijn niet de “look-a-likes” van tv maar ogen zelfs nog mooier dan op de televisie.

Het zijn echte acteurs die inclusief voorprogramma bij u op het bedrijf, op school, instelling of eigenlijk op elke locatie bij u komen inclusief decor, presentatie, muziek en onze kinder DJ, of clown. Ze maken er een compleet feest van voor de kinderen en…. voor de ouders met hun interactieve show.

Natuurlijk zijn ze ook zonder show te boeken. Prijs voor ruim 1,5 uur totaal, inclusief voorprogramma € 895,00 exclusief btw en eventueel extra reiskosten. Natuurlijk zit het strooigoed er bij in begrepen.

ZOMER / TROPICAL DECOR

Zomer in uw winkelcentrum is een uniek item die al uw gasten en/of winkelend publiek met een vrolijke glimlach door uw winkelgebied laat lopen.

Wij komen uiteraard met decor, muziek, danseressen,  verlichting, en een leuk behendigheid spel waarbij zomerse prijsjes zijn te winnen.

Één groot feest in uw winkelgebied!

Prijs is € 850,00 inclusief alle reis en onkosten en prijsjes,  exclusief 6% btw.

HALLOWEEN

Wij zetten op spectaculaire wijze het complete Halloween concept bij u neer met alles er op en er aan.

Ons 3D decor is dan ook inclusief minimaal 3 Halloween karakters, spanning, muziek, fotoattributen, en nog veel meer.  De benodigde ruimte voor ons decor is ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep !

Werkelijk uniek in Nederland ! Prijs voor ongeveer 4 uur is € 795,00 exclusief btw en eventueel extra reiskosten.

MOEDERDAG / VALENTIJN

Ons moederdag decor is in 2017 nieuw ontwikkeld en daarom zeer zeker uniek te noemen.  

U krijgt een liefdevol decor inclusief 1 dame die natuurlijk hart snoepjes uitdelen.(inclusief) Inclusief bellenblaas, wandelend hart, presentatie, verlichting, muziek, helium ballonnen op een mooi decor , speciaal voor moeder ontwikkeld.

Prijs voor ongeveer 4 á 5 uur is € 725,00 exclusief btw en eventueel extra reiskosten.

(OUD) HOLLANDS

 “Ik hou van Holland”…. is onze gedachte, die van u ook ?

Wij leveren een echt Hollands decor in rood/wit/blauw stijl. Inclusief Volendamse klederdracht acteurs, muziek, verlichting, en decor met fotomogelijkheden.

Wij spreken iedereen aan om op de foto te gaan met niemand minder dan…..Koning Willem Alexander en koningin Maxima……tenminste als u onze fotograaf er bij boekt met “trucage” foto`s. Ook kunt u met onze “live”volendamse inwoners op de foto die ook nog lekkernij uitdelen.

Voor ongeveer 4 á 5 uur is de prijs € 695,00 exclusief btw,  inclusief photobooth/ greenscreen  is de prijs € 1395,00 (onbeperkt foto`s en iedereen krijgt de foto’s mee én op mail thuis) exclusief btw.  Geen trucage foto`s maar gewone foto`s ? € 995,00 exclusief btw. (Onbeperkt foto’s)

 

KINDER DJ

Kent u onze kinder DJ al ? Edwin is een uitstekende keuze voor uw voorprogramma van Sinterklaas , schoolfeest, Kerst party, of eigenlijk voor iedere gelegenheid.

Hij vermaakt alle kinderen , groot en klein, met zijn spannende battle ‘s en spellen.

Zijn prijzen krijgt u op aanvraag !

U boekt hem via ons contactformulier of per telefoon op Tel: 06-13225783.

Belt u gerust rechtstreeks voor een directe prijsopgave : 06-13225783 of ga naar onze contact pagina.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of via Telf: 0613225783